Силіконовий молд "Колесо Мотоцикла"
Діаметр (готового виробу) 8 див.
Всі фотографії ми робимо самі. Товар повністю відповідає зображенню
Матеріал прес-форми - харчовий силікон.
Силіконові молди - дуже важлива і потрібна частина кондитерського інвентарю. Вони дуже заощадять час і чудово допоможуть прикрасити будь-який торт.
Силіконові молди - це спеціальні форми, що мають необхідну структуру, для створення фігур і квітів необхідної форми для прикраси кондитерських виробів. Призначені для роботи з мастикою, марципаном, карамеллю, шоколадом, цукровою масою, желатином та іншими продуктами по вашому розсуду.
Силіконові молди виготовлені з харчового силікону, не мають ніякого запаху, можуть легко перенести високі температури.
ВАЖЛИВІ ПОРАДИ ПО ВИКОРИСТАННЮ МОЛДОВА!!!
1. Молд повинен бути сухим. Якщо мастика прилипає до молду, його треба злегка присипати крохмалем.
2. Наповнити молд мастикою. Якщо Ви використовуєте 3Д молд, який складається з двох частин, то після наповнення, потрібно трохи змастити мастику водою (тільки стыкующие деталі), скласти молд і обжати.
3. Помістити в морозильну камеру на 15-20 хв. Масивні молди потрібно потримати в морозилці довше.
4. Із замороженого молдовського акуратно, не поспішаючи, дістати фігурку.
Після того, як ви дістали фігурку, важливо дати їй обсохнути пару годин, а після цього вже можна прикрашати.
Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струснути (приблизно, як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти размочаленную жорстку пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Силікон |
- Ціна: 209 ₴