Кошик
539 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

ул. Киевская,44, Рівне, Україна
+380 (96) 636-58-57
mold-silicon
Кошик
вверх
  • 3Д Силіноновий молд "Білочка", фото 3
вниз
3Д Силіноновий молд "Білочка"

3Д Силіноновий молд "Білочка"

  • В наявності

112,20 ₴

3Д Силіноновий молд "Білочка"
3Д Силіноновий молд "Білочка"В наявності
112,20 ₴
+380 (96) 636-58-57
Олександр
+380 (96) 636-58-57
Олександр
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис товару

3Д Силіноновий молд "Білочка"

Розмір 4*1,3*2,4 см. Матеріал —харчовий силікон. Форма розрізана спеціально!

Усі фото ми робимо самі. Товар повнотою відповідає зображенню. 

Силіконові молди — дуже важлива та потрібна частина кондитерського інвентарю. Вони дуже заощадять час і чудово допоможуть прикрасити будь-який торт.

 Силіконові молди — це спеціальні форми, що мають необхідну структуру, для створення фігур і кольорів необхідної форми для прикрашання кондитерських виробів. Призначені для роботи з мастикою, марципаном, карамеллю,  шоколадом, цукровою масою, желатином та іншими  продуктами на ваш розсуд.
 Силіконові молди виготовлені з харчового силікону, не мають жодного запаху, можуть легко перенести високі температури. 

 
ВАЖЛИВІ ПО ВИКОРИСТАННЯ МОЛДІВ!!

 1. Молд має бути сухим. Щоб мастика не прилипала до молока, його потрібно злегка припудрити крохмалем.
 2. Наповнити молд мастикою. Якщо Ви використовуєте 3Д-змад, який складається з двох частин, то після наповнення потрібно трохи змастити мастику водою (тільки стикувальні деталі), скласти молд і обжати.
 3. Помістити в морозильну камеру на 15-20 мин. Масивні молди потрібно потримати в морозилці довше. 
 4. Із замороженого молда акуратно, неквапом, дістати фігурку. 
  Після того, як ви дістали фігурку, важливо дати їй обсохнути кілька годин, а після цього вже можна розфарбовувати.
 Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже сильно струсити (приблизно як термотетр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струсювання, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочате жорстке пензлик і видалити бульбашки з  внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується насилу, можна заморозити її до нижчої температури.

Характеристики
Основні атрибути
МатеріалСилікон
Інформація для замовлення
  • Ціна: 112,20 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner