Кошик
249 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівнеул. Киевская,44
+380970138080
mold-silicon
Кошик
вверх
  • Силіконовий молд "Машинка Тачки 2", фото 2
  • Силіконовий молд "Машинка Тачки 2", фото 3
  • Силіконовий молд "Машинка Тачки 2", фото 4
вниз
Силіконовий молд "Машинка Тачки 2"

Силіконовий молд "Машинка Тачки 2"

  • В наявності

140 грн.

Силіконовий молд "Машинка Тачки 2"
Силіконовий молд "Машинка Тачки 2"В наявності
140 грн.
Купити
+380970138080
Купити
+380970138080
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Описание товара

Силіконовий молд "Машинка Тачки 2"

Розміри 6,2*3,2*2,4 див. Матеріал - харчовий силікон.

Силіконові молди - дуже важлива і потрібна частина кондитерського інвентарю. Вони дуже заощадять час і чудово допоможуть прикрасити будь-який торт.

Силіконові молди - це спеціальні форми, що мають необхідну структуру, для створення фігур і квітів необхідної форми для прикраси кондитерських виробів. Призначені для роботи з мастикою, марципаном, карамеллю, шоколадом, цукровою масою, желатином та іншими продуктами по вашому розсуду.
Силіконові молди виготовлені з харчового силікону, не мають ніякого запаху, можуть легко перенести високі температури.

 
ВАЖЛИВІ ПОРАДИ ПО ВИКОРИСТАННЮ МОЛДОВА!!!
 

1. Молд повинен бути сухим. Якщо мастика прилипає до молду, його треба злегка присипати крохмалем.
2. Наповнити молд мастикою. Якщо Ви використовуєте 3Д молд, який складається з двох частин, то після наповнення, потрібно трохи змастити мастику водою (тільки стыкующие деталі), скласти молд і обжати.
3. Помістити в морозильну камеру на 15-20 хв. Масивні молди потрібно потримати в морозилці довше.
4. Із замороженого молдовського акуратно, не поспішаючи, дістати фігурку.
Після того, як ви дістали фігурку, важливо дати їй обсохнути пару годин, а після цього вже можна прикрашати.
Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струснути (приблизно, як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти размочаленную жорстку пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.

Характеристики
Основні атрибути
МатеріалСилікон
Інформація для замовлення
  • Ціна: 140 грн.