Розміри молда 8,2*7,6 см, матеріал - харчовий силікон.
Силіконові молди - дуже важлива і необхідна частина кондитерського інвентаря. Вони зекономлять час і допоможуть прикрасити будь - який торт.
Сіліконові молди - це особливі форми, які мають необхідну структуру, для створення фігур і квітів необхідної форми для прикраси кондитерських виробів. Призначені для роботи з мастикою, марципаном, карамеллю, шоколадом, цукровою масою, желатином та іншими Їжте на ваш розсуд.
Сіліконові молди виготовлені з харчового силікону, які не мають запаху, можуть легко переносити високі температури.
ВАЖЛИВІ ПОРАДА МОЛДІВ!
1. Молд повинен бути сухим. Якщо мастика прилипає до молду, її потрібно трохи підбадьорити крохмалю.
2) Наповніть смолою. Якщо ви використовуєте 3Д молд, який складається з двох частин, то після наповнення потрібно трохи змащувати мастику водою (тільки стикуючі деталі), скласти молд і обтиснути.
3. Помістити в морозильну камеру на 15-20 мин. Масивні молди треба потримати в морозильці довше.
4) З замороженого молда обережно, повільно витягуючи фігурку.
Після того як ви витягли фігурку, важливо дати їй обсохнути кілька годин, а потім вже можна розмальовувати.
Для затоки шоколадом не потрібно посипати крохмалю. Наповнена рідким шоколадом форма має дуже сильно встромитися (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Стріпування, на жаль, не завжди ефективне тому, що шоколад досить густий. Ліпше взяти розмочальну кисточку і видалити бульбашки з внутрішніх полостей. Якщо ж ви витягуєте фігурку з важкою працею, то можете заморозити її до нижчої температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Силікон |
- Ціна: 209 ₴