Силіконовий молд для мастики шоколаду "Яйця великодня 3,6 см "
Розмір 3,6*2,7 см. Висота рельєфу 1,2 см. Матеріал молда — харчовий силікон.
Силіконові молди — дуже важлива та потрібна частина кондитерського інвентарю. Вони дуже заощадять час і чудово допоможуть прикрасити будь-який торт.
Силіконові молди — це спеціальні форми, що мають необхідну структуру, для створення фігур і кольорів необхідної форми для прикрашання кондитерських виробів. Призначені для роботи з мастикою, марципаном, карамеллю, шоколадом, цукровою масою, желатином та іншими продуктами на ваш розсуд.
Силіконові молди виготовлені з харчового силікону, не мають жодного запаху, можуть легко перенести високі температури.
ВАЖЛИВІ ПО ВИКОРИСТАННЯ МОЛДІВ!!!
1. Молд має бути сухим. Якщо мастика прилипає до змійки, його потрібно злегка припудрити крохмалем.
2. Наповнити молд мастикою. Якщо Ви використовуєте 3Д-змад, який складається з двох частин, то після наповнення потрібно трохи змастити мастику водою (тільки стикувальні деталі), скласти молд і обжати.
3. Помістити в морозильну камеру на 15-20 мин. Масивні молди потрібно потримати в морозилці довше.
4. Із замороженого молда акуратно, неквапом, дістати фігурку.
Після того, як ви дістали фігурку, важливо дати їй обсохнути кілька годин, а після цього вже можна розфарбовувати.
Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже сильно струсити (приблизно, як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струсювання, на жаль, не завжди ефективне, тому що шоколад досить густий. Краще взяти розмочалений жорсткий пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується насилу, можна заморозити її до нижчої температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Силікон |
- Ціна: 162,80 ₴