Силіконовий молд "Троянда 12"
Діаметр 2,8 см. Матеріал - харчовий силікон.
Всі фото ми робимо самі. Товар повністю відповідає зображенню.
Силіконові молди - дуже важлива і потрібна частина кондитерського інвентарю. Вони дуже заощадять час і чудово допоможуть прикрасити будь-який торт.
Силіконові молди - це спеціальні форми, що мають необхідну структуру, для створення фігур і квітів необхідної форми для прикраси кондитерських виробів. Призначені для роботи з мастикою, марципаном, карамеллю, шоколадом, цукровою масою, желатином та іншими продуктами по вашому розсуду.
Силіконові молди виготовлені з харчового силікону, не мають ніякого запаху, можуть легко перенести високі температури.
ВАЖЛИВІ ПОРАДИ ПО ВИКОРИСТАННЮ МОЛДОВА!!!
1. Молд должен быть сухим. Если мастика прилипает к молду, его нужно слегка припудрить крахмалом.
2. Наполнить молд мастикой. Если Вы используете 3Д молд, который состоит из двух частей, то после наполнения, нужно немного смазать мастику водой (только стыкующие детали), сложить молд и обжать.
3. Поместить в морозильную камеру на 15-20 мин. Массивные молды нужно подержать в морозилке подольше.
4. Из замороженного молда аккуратно, не спеша, достать фигурку.
После того, как вы достали фигурку, важно дать ей обсохнуть пару часов, а после этого уже можно разукрашивать.
Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струснути (приблизно, як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти размочаленную жорстку пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Силікон |
- Ціна: 86 ₴