Кошик
249 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівнеул. Киевская,44
+380970138080
mold-silicon
Кошик
вверх
  • Силіконовий молд "Малина", фото 2
  • Силіконовий молд "Малина", фото 3
  • Силіконовий молд "Малина", фото 4
вниз
Силіконовий молд "Малина"

Силіконовий молд "Малина"

  • В наявності

75 грн.

Силіконовий молд "Малина"
Силіконовий молд "Малина"В наявності
75 грн.
Купити
+380970138080
Купити
+380970138080
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Описание товара

Силіконовий молд для ізомальт "Малина"

Розмір ягід 2*1,6 см, 1,5*1,2 див. Матеріал - харчовий силікон. Розмір ягід 2*1,6 см, 1,5*1,2 див. Матеріал - харчовий силікон.

Силіконові молди - дуже важлива і потрібна частина кондитерського інвентарю. Вони дуже заощадять час і чудово допоможуть прикрасити будь-який торт.

Силиконовые молды - это специальные формы, имеющие необходимую структуру, для создания фигур и цветов необходимой формы для украшения кондитерских изделий. Предназначены для работы с мастикой, марципаном, карамелью,  шоколадом, сахарной массой, желатином и другими продуктами по вашему усмотрению.
 Силиконовые молды изготовлены из пищевого силикона, не имеют никакого запаха, могут легко перенести высокие температуры. 

 
ВАЖНЫЕ СОВЕТЫ ПО ИСПОЛЬЗОВАНИЮ МОЛДОВ!!!
 

 1. Молд должен быть сухим. Если мастика прилипает к молду, его нужно слегка припудрить крахмалом.
 2. Наполнить молд мастикой. Если Вы используете 3Д молд, который состоит из двух частей, то после наполнения, нужно немного смазать мастику водой (только стыкующие детали), сложить молд и обжать.
 3. Поместить в морозильную камеру на 15-20 мин. Массивные молды нужно подержать в морозилке подольше. 
 4. Из замороженного молда аккуратно, не спеша, достать фигурку. 
  После того, как вы достали фигурку, важно дать ей обсохнуть пару часов, а после этого уже можно разукрашивать.
Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струснути (приблизно, як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти размочаленную жорстку пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.

Характеристики
Основні атрибути
МатеріалСилікон
Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 грн.