Кошик
249 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівнеул. Киевская,44
+380970138080
mold-silicon
Кошик
вверх
  • Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич", фото 2
  • Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич", фото 3
  • Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич", фото 4
  • Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич", фото 5
  • Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич", фото 6
  • Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич", фото 7
вниз
Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич"

Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич"

  • Немає в наявності

230 грн.

Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич"
Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич"Немає в наявності
230 грн.
+380970138080
+380970138080
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Описание товара

Силіконовий молд "Фиксики Дім Дімич"

Розмір 4,5*7,5 див. Матеріал - харчовий силікон.

Всі фото ми робимо самі. Товар повністю відповідає зображенню.

Силіконові молди - дуже важлива і потрібна частина кондитерського інвентарю. Вони дуже заощадять час і чудово допоможуть прикрасити будь-який торт.

 Силиконовые молды - это специальные формы,имеющие необходимую структуру, для создания фигур и цветов необходимой формы для украшения кондитерских изделий. Предназначены для работы с мастикой, марципаном, карамелью,  шоколадом, сахарной массой, желатином и другими  продуктами по вашему усмотрению.
 Силиконовые молды изготовлены из пищевого силикона, не имеют никакого запаха, могут легко перенести высокие температуры. 

 
ВАЖНЫЕ СОВЕТЫ ПО ИСПОЛЬЗОВАНИЮ МОЛДОВ!!!

 1. Молд должен быть сухим. Чтобы мастика не прилипала к молду, его нужно слегка припудрить крахмалом.
 2. Наполнить молд мастикой. Если Вы используете 3Д молд, который состоит из двух частей, то после наполнения, нужно немного смазать мастику водой (только стыкующие детали), сложить молд и обжать.
 3. Поместить в морозильную камеру на 15-20 мин. Масивные молды нужно подержать в морозилке подольше. 
 4. Из замороженого молда аккуратно, не спеша, достать фигурку. 
  После того, как вы достали фигурку, важно дать ей обсохнуть пару часов, а после этого уже можно разукрашивать.
Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струснути ( приблизно як термотетр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти размочаленую жорстку пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.

Характеристики
Основні атрибути
МатеріалСилікон
Інформація для замовлення
  • Ціна: 230 грн.