Кошик
249 відгуків
УкраїнаРівненська областьРівнеул. Киевская,44
+380970138080
mold-silicon
Кошик
вверх
  • Силіконовий молд "Фиксики Нулик", фото 2
  • Силіконовий молд "Фиксики Нулик", фото 3
  • Силіконовий молд "Фиксики Нулик", фото 4
  • Силіконовий молд "Фиксики Нулик", фото 5
  • Силіконовий молд "Фиксики Нулик", фото 6
вниз
Силіконовий молд "Фиксики Нулик"

Силіконовий молд "Фиксики Нулик"

  • Немає в наявності

224 грн.

Силіконовий молд "Фиксики Нулик"
Силіконовий молд "Фиксики Нулик"Немає в наявності
224 грн.
+380970138080
+380970138080
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Описание товара

Силіконовий молд "Фиксики Нулик"

Розмір 4,5*7 див. Матеріал - харчовий силікон.

Всі фото ми робимо самі. Товар повністю відповідає зображенню.

Силіконові молди - дуже важлива і потрібна частина кондитерського інвентарю. Вони дуже заощадять час і чудово допоможуть прикрасити будь-який торт.

Силіконові молди - це спеціальні форми,що мають необхідну структуру, для створення фігур і квітів необхідної форми для прикраси кондитерських виробів. Призначені для роботи з мастикою, марципаном, карамеллю, шоколадом, цукровою масою, желатином та іншими продуктами по вашому розсуду.
Силіконові молди виготовлені з харчового силікону, не мають ніякого запаху, можуть легко перенести високі температури.

 
ВАЖЛИВІ ПОРАДИ ПО ВИКОРИСТАННЮ МОЛДОВА!!!

1. Молд повинен бути сухим. Щоб мастика не прилипала до молду, його треба злегка присипати крохмалем.
2. Наповнити молд мастикою. Якщо Ви використовуєте 3Д молд, який складається з двох частин, то після наповнення, потрібно трохи змастити мастику водою (тільки стыкующие деталі), скласти молд і обжати.
3. Помістити в морозильну камеру на 15-20 хв. Масивные молди потрібно потримати в морозилці довше.
4. З замороженого молдовського акуратно, не поспішаючи, дістати фігурку.
Після того, як ви дістали фігурку, важливо дати їй обсохнути пару годин, а після цього вже можна прикрашати.
Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струснути ( приблизно як термотетр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти размочаленую жорстку пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.

Характеристики
Основні атрибути
МатеріалСилікон
Інформація для замовлення
  • Ціна: 224 грн.